Le Domaine du Bonvivant
       
Motto
"A picture may be worth a thousand words but it uses up a thousand times more memory!"
Unknown  
Contact Home
 
Fotoboek
Het fotoboek laat in chronologische volgorde zien wat we zoal meemaken en tegenkomen. De meest recente toevoegingen staan bovenaan. Het is nog niet compleet dus nog even geduld, er wordt aan gewerkt!
 
1e kwartaal 2006 De banen zijn opgezegd en de verhuizing naar Frankrijk is in volle gang. We maken serieus kennis met Koning Winter. Sandron staat in het teken van ingrijpende graafwerkzaamheden. De aanleg van septictanks en riolering en egalisatie van het terrein gaan zeker niet onopgemerkt voorbij.
 
Oktober
2005
We zijn met een heel speciaal doel op Sandron. De bouwvergunning is eindelijk officieel verleend. Met andere woorden, er zijn geen argumenten meer om een definitief vertrek naar Frankrijk nog uit te stellen.
 
Juli
2005
Voor de zomer hebben we een lange verlofperiode genomen. We realiseren minder dan we ons hadden voorgenomen. Dankzij veel bezoek is het wel een onvergetelijke tijd. We hebben ook nog wat gesprekken over het verloop van de aanvraag voor de bouwvergunning.
 
Maart
2005
We ontdekken dat het in Sandron ook behoorlijk koud kan zijn. Hoewel we ook mooi weer hebben deze periode zijn we wel wakker geschud. Ook in deze contreien heb je verwarming nodig! We leveren onze bouwvergunningaanvraag in op het gemeentehuis van Maupas.
 
Oktober
2004
We zijn niet altijd hard in de weer. Deze keer houden we het voornamelijk bij genieten van Sandron en de omgeving. De boog kan niet altijd gespannen zijn.
 
Juni
2004
We  krijgen er een mobilhome bij. De grondwerkzaamheden zijn zo goed als gereed. We gaan de aanvraag voor een bouwvergunning voorbereiden.
 
Maart
2004
Een enerverende reis door een sneeuwstorm in Belgie. De toestand op Sandron is minder opwindend. Sinds ons laatste bezoek is de aannemer verdwenen en de modder opgerukt.
 
Oktober
2003
Tijdens ons bezoek worden we vergezeld van Jos' vader. De aannemer begint met het uitdiepen van de vijver en het afvlakken van het terrein rond de gebouwen.
 
Juni
2003
De zomervakantie besteden we aan het eerste serieuze werk rond Sandron. Het realiseren van een leefbare omgeving heeft daarbij onze eerste prioriteit. Een dak boven het hoofd, water en electriciteit zijn toch wel het minste.
 
April
2003
We brengen weer een bezoek, samen met Helga's vader die architect is. We zijn erg benieuwd naar zijn mening. Omdat de verkoper er plotseling toch niet blijkt te zijn machtigen we de notaris om namens ons het compromis de vente de tekenen.
 
Maart
2003
Ons eerste bezoek aan Sandron. Een complete verrassing! We hadden nog geen foto's gezien en we hadden niet meer dan een vaag idee waar het lag. Maar we besluiten het te kopen!
 
   

 
Kijk regelmatig in ons fotoboek, we houden het up-to-date met onze belevenissen!
 
 
 

 

         
(C) Le Domaine du Bonvivant. Alle rechten voorbehouden.