Le Domaine du Bonvivant
       
Motto
"Voorspellen is moeilijk, vooral als het om de toekomst gaat".
Mark Twain

Contact Home
 
Wanneer?
Wat is de planning voor al die voornemens? We proberen hier in grote lijnen te schetsen wanneer we wat gaan doen. Maar omdat voorspellen altijd lastig blijft zal deze pagina nog best wel eens veranderen. 
 
Januari en februari 2006 rijden we een aantal malen heen en weer om de nodige spullen te verhuizen. Hoewel we in het verleden al veel naar Frankrijk hebben gebracht, blijft er nog genoeg over. Met name de "dagelijkse dingen" die we tot dusver in Nederland gebruikten.

Per 1 maart 2006 hopen we onszelf zodanig in Frankrijk genesteld te hebben dat we daar serieus aan het werk kunnen. Niettemin zullen we ook daarna nog regelmatig in Nederland zijn. Wat dat betreft is 2006 echt een overgangsjaar.

Eind 2006 hopen we in Frankrijk de ondergrondse infrastructuur gereed te hebben. Ook de loods zou dan gebouwd moeten zijn, zodat we voor de winter over een behoorlijke werkplaats en opslagruimte beschikken. Het liefst zouden we dan ook de buitenkeuken gerealiseerd hebben.

Voor de winter 2007 hopen we de stal zodanig verbouwd te hebben dat we in een van de twee geplande appartementen ("gites") kunnen gaan wonen. Wat ons betreft is dan een belangrijke mijlpaal bereikt. We kunnen dan comfortabel wonen en vanuit die positie rustig kijken wat we verder doen.


 


 
 
 

 

         
(C) Le Domaine du Bonvivant. Alle rechten voorbehouden.