Le Domaine du Bonvivant
       
Motto
"No matter how great your triumphs or how tragic your defeats, approximately one billion chinese could not care less."
 Lazlo's chinese relativity axiom
Contact Home
 
Mobilhomes
De gebouwen op Sandron zijn nog absoluut ongeschikt om erin te wonen. Te veel lekkages, te veel tocht, te veel vocht en te veel ongedierte. Totdat we het een en ander gerestaureerd hebben is er dus andere woonruimte nodig. Daarom beschikken we over twee mobilhomes.
 
Toen we Sandron kochten kregen we een meevaller. De bemiddelaar beschikte nog over een oude mobilhome die bij hem in de weg stond. Tegen transportkosten konden wij die overnemen. Dat lieten we ons dus geen twee maal zeggen!
 
Die oude mobilhome was niet zonder meer bewoonbaar. In het verleden was er een lekkage geweest die het plafond in de slaapruimte geen goed had gedaan. Ook de vloer was hier en daar niet meer lekker, net zomin als de vloerbedekking. Maar reparatie van plafond en vloer, een nieuwe laminaatvloer en een goede schoonmaakbeurt deden wonderen!
 

Klik op de foto voor een vergroting
Door een toevallige samenloop van omstandigheden konden we het jaar daarop een veel recenter model mobilhome kopen. Deze was voorzien van verwarming, warm en koud water, douche met WC en wastafel en een aparte slaapkamer. Allemaal zaken die de oude mobilhome niet had.
 
Ook hier deden een nieuwe laminaatvloer en een goede schoonmaakbeurt wonderen! Nu beschikten we voor het eerst over de luxe van een warme douche. Maar we hebben toch wat moeite gehad om te wennen. Die oude mobilhome had toch wel iets, en was echt oergezellig van binnen.
 

Klik op de foto voor een vergroting
Voorlopig laten we beide mobilhomes staan. In de nieuwe wonen we zelf. De oude kan worden gebruikt door bezoekers. Dat kan hopelijk nog goed van pas komen voor mensen die bij ons een werkvakantie willen doorbrengen.

 

 
 
 

 

         
(C) Le Domaine du Bonvivant. Alle rechten voorbehouden.