Le Domaine du Bonvivant
       
Motto
"There is more to life than increasing its speed."
Gandhi
Contact Home
 
Omgeving
Sandron ligt in een prachtige, nog verregaand ongerepte omgeving. Hier kan men met recht spreken van "la France profonde", vrij vertaald "het echte Frankrijk". Graag geven wij een indruk van enige plaatsjes in onze directe omgeving.  
 
Op de detailkaart hieronder ziet u de ligging van ons domaine. Estang en Maupas liggen in de Bas-Armagnac, ruwweg tussen Mont-de-Marsan en Eauze.
 
 
Estang ligt op ongeveer 4 kilometer van Sandron. Hier bevinden zich de eerste levensbehoeften zoals een bar en restaurant. Daarnaast zijn er onder andere een kleine supermarkt, bakker, slager, krantenwinkel, postkantoor en bank.
Eauze ligt op ongeveer 17 kilometer. Dit is een middelgrote plaats met veel faciliteiten. De markt is er erg gezellig. Het oude centrum is zeer karakteristiek.
Barbotan-les-Thermes ligt op ongeveer 12 kilometer afstand. Zoals de naam al zegt is dit een thermaal kuuroord. In het centrum bevint zich een park met in de vijver schitterende lotusbloemen, die daar gedijen dankzij de warmwaterbronnen.
Labastide d'Armagnac ligt op ongeveer 25 kilometer. Formeel valt deze plaats net buiten het departement Gers, maar behoort wel van oudsher tot de Armagnac streek. Het centrum is een prachtig voorbeeld van de oorspronkelijke architectuur van de streek.

 

 
 
 

 

         
(C) Le Domaine du Bonvivant. Alle rechten voorbehouden.